Meteen naar de inhoud

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers van A. Rookmaker Samenwerkingsmanagement zijn verenigingen, samenwerkingsverbanden en stichtingen. De opdrachten zijn over het algemeen langdurige opdrachten. De opdrachtgevers zijn actief op verschillende gebieden waarbij de gemene deler is dat de opdrachtgevers op een hoog gespecialiseerd niveau werkzaam zijn.

De contacten verlopen professioneel, maar ook informeel. Voor de opdrachtgevers worden onder meer bijeenkomsten georganiseerd, verslaglegging gevoerd en externe contacten onderhouden. De contacten met de opdrachtgevers zijn op afspraak en ook veel via mail- en telefoonverkeer.

De huidige opdrachtgevers zijn: Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN) (sinds 2015), Genootschap van Estate Planners (GEP) (sinds 2002), Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) (sinds 2015), Stichting Bijzondere Curator Nederland (BCN) (sinds 2018), directeur van EstateTip Education BV, waaronder tevens vallen het Instituut voor Notariele Medewerkers (INM) en Advotip (sinds 2008).